Розроблено електронні формати документів звітності з єдиного внеску

02 Жов 2013 / 14:53 | Переглядів: 1882

Гроші

Для підготовки платників податків до подання звітності з єдиного внеску на загальнообов'язкове соціальне страхування в електронному вигляді Міндоходів розроблено електронні формати (архів форматів) документів звітності з ЄСВ.

Розробку документів здійснено у зв'язку з набранням чинності Закону України "Про внесення змін до Податкового кодексу України у зв'язку з проведенням адміністративної реформи" від 4 липня 2013 року.

Також розроблено довідник відповідності кодів органів Міндоходів та кодів органів Пенсійного фонду для використання розробниками програмного забезпечення при формуванні xml-файлів (довідник).

Ознайомитися з електронними форматами та довідником можна на веб-порталі Міністерства http://minrd.gov.ua/elektronna-zvitnist/platnikam-podatkiv-pro-ele/povidomlennya-platnikam-pod/112281.html.

Нагадуємо, що при поданні звітності в електронному вигляді потрібно користуватися цифровим підписом. Отримати посилені сертифікати відкритих ключів можна безкоштовно у відділі реєстрації користувачів при ГУ Міндоходів у Тернопільській області за адресою: м.Тернопіль, вул. Білецька, 1, кім. 122, контактний тел. (0352) 23-53-61.

Інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської об'єднаної ДПІ
ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.