Розпочато аудит ефективності виконання Програми розвитку туризму в Тернопільській області

05 Лют 2013 / 07:19 | Переглядів: 2345

аудит

Держфінінспекція в області відповідно до плану роботи розпочала державний фінансовий аудит ефективності виконання заходів Програми розвитку туризму в Тернопільській області на 2009 - 2012 роки.

Мета запланованого аудиту - перед прийняттям нової Програми розвитку туризму в Тернопільській області дати оцінку результативності та ефективності виконання попередньої бюджетної програми, виявити упущення і недоліки організаційного, нормативно-правового та фінансового характеру, які перешкоджають своєчасній, повній і якісній реалізації запланованих цілей.

З метою якісного проведення аудиту просимо усіх небайдужих мешканців області висловити свої думки, пропозиції і зауваження про стан та розвиток туризму в Тернопільській області, його перспективи та шляхи оптимального використання природних та культурних ресурсів регіону.

Це ви можете зробити, подзвонивши на телефонний номер 53-59-51 або написавши в Держфінінспекцію в Тернопільській області на адресу teraudit@ukr.net електронного листа.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.