Розміщення літніх майданчиків у Тернополі повинне погоджуватися спеціальною комісією

03 Лют 2016 / 10:25 | Переглядів: 2423

літні майданчики ем43ем43м43ем43м3

Розміщення та облаштування літніх торгових майданчиків біля стаціонарних закладів ресторанного господарства повинні погоджуватися комісією з організації літньої торгівлі, відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради "Про затвердження Положення про розміщення та порядок облаштування об'єктів літньої торгівлі в м. Тернополі".

На розгляд комісії суб'єкт господарювання подає заяву довільної форми на ім'я голови комісії з організації літньої торгівлі із зазначенням закладу ресторанного господарства, поруч якого пропонується розмістити літній торговий майданчик.

До заяви додаються:

  1. копія дозволу на розміщення об'єкта торгівлі;
  2. ескіз естетичного оформлення місця облаштування та зовнішнього вигляду літнього торгового майданчика;
  3. схема розташування літнього торгового майданчика в масштабі М 1:2000 із вказаною площею літнього торгового майданчика;
  4. пропозиції щодо облаштування території, прилеглої до літнього торгового майданчика.

За додатковою інформацією суб'єкти підприємницької діяльності можуть звертатися в управління торгівлі, побуту та захисту прав споживачів, м. Тернопіль, вул. Коперника, 1, тел. 40 41 39.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.