Розкажіть, якою є ставка туристичного збору?

26 Вер 2014 / 08:50 | Переглядів: 1923

Міграція туризм сумки

Відповідно до Податкового кодексу України, ставка туристичного збору встановлюється у розмірі від 0,5 до 1 відсотка до бази справляння збору.
Базою справляння є вартість усього періоду проживання (ночівлі) в : готелях, мотелях, кемпінгах, гуртожитках для приїжджих, інших закладах готельного типу, санаторно-курортних закладах, за вирахуванням податку на додану вартість.

До вартості проживання не включаються: витрати на харчування чи побутові послуги (прання, чистка, лагодження та прасування одягу, взуття чи білизни), телефонні рахунки, оформлення закордонних паспортів, дозволів на в'їзд (віз), обов'язкове страхування, витрати на усний та письмовий переклади, інші документально оформлені витрати, пов'язані з правилами в'їзду.

Інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської об'єднаної ДПІ
ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.