Робота 25 громадянам від податкової інспекції

13 Чер 2014 / 12:20 | Переглядів: 1716

податкова будівля

Одним із резервів збільшення надходжень податків до місцевих бюджетів є організація роботи щодо виявлення та упередження порушень податкового та іншого законодавства під час виплати заробітної плати та інших доходів громадянам. У цій ніші податківці об'єднують свої зусилля з органами місцевого самоврядування. Так, з початку року фахівцями ТОДПІ було здійснено перевірки 730 фізичних осіб. За результатами проведених перевірок донараховано 4, 2 млн. грн.

Також у результаті було виявлено 25 документально неоформлених на роботу найманих працівників. Хоча, з кожним найманим працівником підприємець зобов'язаний укласти трудовий договір у письмовій формі (стаття 24 Кодексу законів про працю України від 10.12.71 р.). Типову форму договору, за якою він укладається, затверджено наказом Мінпраці України від 08.06.2001 р. №260. Завдяки даним контрольним заходам громадяни законодавчо працевлаштовані на роботу.

Принагідно нагадуємо, що підприємець зобов'язаний зареєструвати кожний трудовий договір у тижневий строк з моменту фактичного допуску працівника до роботи в центрі зайнятості за місцем проживання фізичної особи - підприємця.

Інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської об'єднаної ДПІ
ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.