Реєструємось платником податку на додану вартість через інтернет

18 Гру 2012 / 11:19 | Переглядів: 1560

Гроші

Проектом закону України, від 02.10.2012, № 11285 "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо подальшого удосконалення адміністрування податків і зборів" передбачено подання заяви для реєстрації особи як платника податку на додану вартість засобами електронного зв'язку.При цьому слід дотримуватись вимог закону щодо електронного документообігу та електронного цифрового підпису та порядку, передбаченого для подання звітності в електронному вигляді. У заяві зазначаються підстави для реєстрації особи як платника податку.

Детальніші роз'яснення з даного питання ви можете отримати, завітавши на веб-портал ДПС України (sts.gov.ua) та суб-сайті ДПС у Тернопільській області (tr.sts. gov.ua), або за телефоном: 15-07.

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю Тернопільської об'єднаної ДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.