Прокуратурою вживаються заходи щодо повернення неправомірно витрачених коштів бюджету

19 Вер 2013 / 14:36 | Переглядів: 2113

Гроші

Органами прокуратури області постійно вживаються заходи прокурорського реагування, в тому числі представницького характеру щодо повернення коштів одержаних із бюджету неправомірно

Зокрема, прокурором Бережанського району скеровано до суду позов про повернення до місцевого бюджету коштів, безпідставно виплачених суб'єкту господарювання району.

Так, підприємцем, відповідно до укладеного з міською радою договору проводились роботи по реконструкції площі в місті Бережани. Проте, як з'ясувала прокурорська перевірка, підрядник в актах виконаних будівельних робіт завищив їх вартість, а також до їх розрахунку включив суму ПДВ, платником якого не був. На підставі поданих документів міською радою зайво виплачено господарюючому суб'єкту понад 35 тис.гривень.

З метою повернення коштів до бюджету прокурором району скеровано позов до господарського суду Тернопільської області.

Загалом, упродовж поточного року судами за позовами прокурорів постановлено рішень щодо стягнення коштів до бюджету на загальну суму понад 15 млн. гривень.

Прес-служба прокуратури Тернопільської області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.