Професійне навчання в Тернополі

19 Лис 2013 / 13:25 | Переглядів: 2144

зайнятість центр семінар партнери

З початку 2013 року 972 безробітних проходили професійне навчання та підвищення кваліфікації за сприянням Тернопілоьського міськрайонного центру зайнятості (у 2012 році - 900 чол.). Набір на професійне навчання проводився за 39 професіями. Найбільшою популярністю користувались професії (спеціальності): оператор комп'ютерного набору, касир торговельного залу, кухар, манікюрниця, продавець продовольчих і непродовольчих товарів, бухгалтер, менеджер зі збуту, муляр, перукар, електрогазозварник, менеджер малого підприємництва, комп'ютерні технології в бухгалтерському обліку, економіст, кравець, електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, квіткар, косметик, провізор, адміністратор, бармен, офіціант, столяр.

З метою розширення можливостей для підвищення конкурентоспроможності громадян віком старше 45 років та посилення їх соціального захисту 123 особи отримали в центрі зайнятості ваучери для оплати навчання за новим фахом із затвердженого постановою КМУ від 20.03.2013 року №207 переліку професій (спеціальностей) та напрямів.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.