Професійне навчання

14 Гру 2014 / 16:02 | Переглядів: 2080

зайнятість семінар безробіття

Для популяризації одноразової виплати допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності Тернопільським міськрайонним центром зайнятості з початку року проводиться інформаційно - роз'яснювальна робота серед населення щодо можливості започаткування власної справи за сприянням служби зайнятості. За січень - листопад 2014 року проведені 37 інформаційних семінарів на тему "Як започаткувати власний бізнес" з орієнтації на підприємницьку діяльність, в яких взяли участь 298 чол. З початку 2014 року 73 особи отримали одноразову допомогу по безробіттю для організації підприємницької діяльності, в тому числі 26 жінок, 48 чол. з числа молоді віком до 35 років. Середній розмір виплаченої допомоги для організації підприємницької діяльності склав 18487,7 грн.

З початку 2014 року 1098 безробітних проходили професійне навчання та підвищення кваліфікації. Набір на професійне навчання проводився за 43 професіями. Найбільшою популярністю користувались професії (спеціальності): касир торговельного залу, кухар, манікюрниця, продавець продовольчих і непродовольчих товарів, менеджер зі збуту, муляр, перукар, електрогазозварник, менеджер малого підприємництва, комп'ютерні технології в бухгалтерському обліку, адміністратор, слюсар з ремонту автомобілів, бармен, охоронник.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.