Продукція оборонного призначення без ПДВ за умови...

29 Вер 2014 / 17:05 | Переглядів: 1394

податкова будівля

Президент України 24 вересня підписав Закон України від 2 вересня 2014 р. № 1658-VII "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо звільнення від оподаткування продукції оборонного призначення".

Цим законом передбачено звільнити від оподаткування податком на додану вартість операції із ввезення у митному режимі імпорту на митну територію України продукції оборонного призначення.

Дія закону не поширюється на продукцію, що ввозиться на митну територію України під будь-якими митними режимами з території держави, визнаної згідно із законодавством України державою-окупантом, або визнаною згідно з нормами міжнародного права державою-агресором, а також з території держави, яка є стороною міжнародного договору про колективну безпеку або міжнародного договору, що має військову складову, якщо іншою стороною такого міжнародного договору (у тому числі багатостороннього) виступає держава-окупант (агресор) по відношенню до України.

Закон набирає чинності з дня його опублікування.

Інформаційно-комунікаційний відділ
Головного управління Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.