Продаж алкогольних напоїв на розлив?

18 Чер 2014 / 16:16 | Переглядів: 11371

алкогоголь

Я - підприємець. Здійснюю діяльність за КВЕД 47.11 "Роздрібна торгівля в непродовольчих магазинах, переважно продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами". Чи можу я здійснювати продаж алкогольних напоїв на розлив?

Згідно з частиною сьомою ст.153 Закону України від 19.12.1995р. "Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів", продаж алкогольних напоїв на розлив для споживання на місці дозволяється лише суб'єктам господарювання громадського харчування (закладам ресторанного господарства).

Також, таке право має спеціалізований відділ, що має статус суб'єктів господарювання з універсальним асортиментом товарів за умови наявності ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями та зареєстрованими видами економічної діяльності за кодами класифікації КВЕД-2010 - 56.10 "Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування" та 56.30 "Обслуговування напоями".

Інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської об'єднаної ДПІ
ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.