Процедуру реєстрації платників єдиного податку спрощено

27 Тра 2014 / 16:49 | Переглядів: 1679

аудит

Фахівці податкової інспекції нагадують, що платниками спрощеної системи оподаткування суб'єкти господарювання можуть стати з моменту їх державної реєстрації. Для цього необхідно подати відповідну реєстраційну заяву державному реєстратору разом з реєстраційною карткою. Державний реєстратор передає електронну копію заяви разом з відомостями із картки до відповідного органу Міндоходів.

Зареєструвати платника єдиного податку, або надати письмову вмотивовану відмову, орган Міндоходів повинен протягом 2 робочих днів з дня отримання заяви від особи або від держреєстратора.

Також, у цьому році свідоцтво платника єдиного податку не видається. Замість нього зареєстрований платник може за бажанням безкоштовно отримати витяг з Реєстру платників єдиного податку, який діятиме до внесення змін до Реєстру. Отримання витягів не є обов'язковим, оскільки інформація про зареєстрованих та скасованих платників єдиного податку щоденно оприлюднюватиметься на офіційному порталі Міністерства доходів і зборів України в електронному сервісі "Перевірка свідоцтва платника єдиного податку".

Інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської об'єднаної ДПІ
ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.