Про свої статки заявили 956 тернополян

06 Бер 2013 / 11:44 | Переглядів: 1526

Гроші

Саме стільки громадян подали декларації про майновий стан і доходи за минулий рік до Тернопільської об'єднаної ДПІ протягом січня-лютого цього року. Про це повідомив заступник начальника Тернопільської об'єднаної ДПІ Василь Кравець. Він констатував, що 210 декларацій подано громадянами, які зобов'язані їх подати, а 746 декларантів звернулися з метою отримання податкової знижки.

Громадянами задекларовано понад 23,8 млн. грн. Їм належить сплатити 767,4 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб. Про отримання спадщини заявили 92 декларанти на суму майже 10 млн. грн. Вони повинні сплатити 264,5 тис. грн. податку. Від продажу рухомого та нерухомого майна громадяни отримали у минулому році 11,5 млн. грн. доходу. Саме таку суму задекларували 77 громадян. Їм нараховано до сплати 393,1 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб.

А 449 декларантам, які скористались своїм правом на податкову знижку, уже проведено відповідні розрахунки і їм належить повернути з бюджету майже 323 тис. грн. надмірно сплаченого податку.

„Варто зауважити, - зазначив Василь Тарасович, - що тернополяни активно користуються сервісом податкової служби, який дозволяє Заповнити декларацію про майновий стан і доходи в режимі on-line.” Так, з початку цього року 482 громадяни отримали електронні ключі у сектору реєстрації користувачів при ДПС у Тернопільській області управління (сектору) сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ДПС України.

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю Тернопільської об'єднаної ДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.