Про свої статки вже відзвітували майже 1700 тернополян

08 Кві 2013 / 15:04 | Переглядів: 1475

Гроші

Більшість з них подали декларації з метою отримання податкової знижки, а це майже 1300 осіб. Трохи більше 400 тернополян зобов'язані були подати декларації про майновий стан і доходи. Загалом сума задекларованих доходів склала майже 36 млн. грн. До бюджету декларанти сплатять майже 1,2 млн. грн.

Про отримання спадщини на суму понад 17,6 млн. грн. заявили 167 осіб. Вони поповнять місцеві бюджети, сплативши 477,5 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб. Від продажу рухомого та нерухомого майна громадяни отримали у минулому році майже 18,6 млн. грн. доходу. Саме таку суму задекларували 147 громадян. Їм нараховано до сплати 541 тис. грн. податку.

Принагідно нагадуємо, що останній день подання декларації про майновий стан і доходи громадянами закінчується 30 квітня. Тому тернополяни, які у минулому році отримували іноземні доходи, інвестиційні прибутки, здавали в оренду рухоме і нерухому майно, зобов'язані задекларувати доходи.

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю Тернопільської об'єднаної ДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.