Приймаєте працівника на роботу - повідомте в податкову

22 Лют 2017 / 07:40 | Переглядів: 1964

Податкова Центр обслуговування платників податків

Упродовж січня та половини лютого цього року до Тернопільської ОДПІ 2612 суб'єктів господарювання подали повідомлення про прийняття на роботу 6446 найманих працівників. Зцієїкількості - 1625 фізичних осіб-підприємців прийняли на роботу 2882 працівники.

Нагадаємо, що Порядок повідомлення податкової інспекції про прийняття на роботу працівників, затверджений постановою Кабміну 17.06.15р № 413. Повідомлення подається власником підприємства, установи (організації) чи фізичною особою до податкових інспекцій замісцем їх обліку як платника єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, до початку роботи працівника за укладеним трудовим договором.

Звертаємо увагу, що у випадку залучення тимчасових працівників за договорами цивільно-правового характеру, таке повідомлення подавати не потрібно.

Детальніші консультації - Центрі обслуговування платників Тернопільської ОДПІ заадресою: вул. Білецька, 1 та за телефоном: 43-46-10.

Відділ організації роботи Тернопільської ОДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.