Працюють по-новому

25 Вер 2014 / 16:45 | Переглядів: 1448

податкова1

Нагадуємо, що з 22 серпня почав діяти оновлений регламент Акредитованого центру сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту (АЦСК ІДД).
Зокрема, регламент було доповнено переліком для ідентифікації адміністраторами реєстрації фізичних осіб, конкретизований порядок реєстрації, введена окрема частина, що передбачає порядок реєстрації державних установ, підприємств, організацій. Також, були внесені зміни до процедур та механізмів обслуговування посилених сертифікатів.

Наприклад, згідно оновленого Регламенту для отримання послуг електронного цифрового підпису фізичній особі буде потрібно надати наступні документи:

- заповнена та підписана Реєстраційна картка (для фізичної особи/фізичної особи-підприємця) встановленого зразка із згодою на обробку персональних даних підписувала, у двох примірниках;

- копія паспорта підписувала (копії 1-2 -ї сторінок, (3-6 за наявності відміток) та сторінка з відміткою про реєстрацію місця проживання), засвідчена підписом власника;

- копія посвідки на постійне (тимчасове) місце проживання або паспорт громадянина іншої країни із нотаріально засвідченим перекладом на українську мову (для іноземних громадян);

- копія картки платника податків, засвідчена підписом власника (тільки для посадових осіб, які уповноваження на підписання звітності). За наявності у паспорті громадянина України реєстраційного номера облікової картки платника податків, замість копії облікової картки, може бути подана копія сторінки паспорта з відповідною відміткою, засвідченою підписом власника. Якщо через релігійні переконання фізична особа відмовилась від реєстраційного номера облікової картки платника податків, додатково подається копія сторінки паспорта з відміткою про таку відмову.

Детальніше ознайомитися з новим Регламентом АЦСК ІДД можна на сайті - acskidd.gov.ua.

Інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської об'єднаної ДПІ
ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.