Поспішіть заплатити за землю!

21 Лис 2013 / 19:45 | Переглядів: 1824

земля поле

Податкове зобов'язання щодо плати за землю, визначене у податковій декларації на поточний рік, сплачується рівними частками щомісяця протягом 30 календарних днів, що настають за останнім днем звітного місяця. Оскільки 30 листопада цього року - вихідний день, то сплатити податкове зобов'язання з плати за землю за жовтень слід не пізніше 29 листопада 2013 року.

Слід зазначити, що за десять місяців 2013 року юридичними особами Тернопільщини сплачено 63,8 мільйони гривень плати за землю. За словами заступника начальника Головного управління Міндоходів у Тернопільській області Олександра Конончука, це на 8,5 мільйонів гривень більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Порядок обчислення плати за землю регулюється положеннями ст. 286 Податкового кодексу України. Відповідно до цього, власники землі та землекористувачі сплачують плату за землю з дня виникнення права власності або права користування земельною ділянкою.

Інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської об'єднаної ДПІ
ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.