Понад 24 800 тернополян скористалися адмінпослугами тернопільського центру обслуговування платників податків

16 Жов 2013 / 07:20 | Переглядів: 1810

підприємець

Найбільш популярною у центру обслуговування платників податків Тернопільської об'єднаної ДПІ ГУ Міндоходів у Тернопільській області послугою є видача облікових карток платника податків ("ідентифікаційного номера") та внесення відповідного запису до паспорту громадянина у разі відмови від реєстраційного номера через релігійні переконання. Протягом січня-вересня цього року більше 9700 громадян звернулися за отриманням цієї послуги до центру обслуговування платників податків.

У цілому на сьогодні платники податків мають можливість отримати в органах доходів і зборів більше 100 адміністративних послуг. Затребуваними сервісами серед платників є також видача свідоцтва платника єдиного податку (з початку року видано більше 3810), довідки про сплату роботодавцем податків і зборів (видано майже 2370 довідок), довідки про відсутність заборгованості зі сплати податків і зборів (видано 1340 довідок).

Загалом із початку цього року адміністративними послугами центру обслуговування платників податків Тернопільської об'єднаної ДПІ скористалися понад 24 800 громадян.

Нагадуємо, що центр обслуговування платників працює: понеділок-п'ятниця з 9.00 год. до 20.00 год., у суботу з 9.00 год. до 16.00 год., тел.: 52-12-27.

Інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської об'єднаної ДПІ
ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.