Понад 103 мільйони гривень – сума судових рішень на користь держави

18 Жов 2014 / 16:06 | Переглядів: 1521

гроші1

Як повідомили в управлінні правової роботи Головного управління ДФС у Тернопільській області, протягом дев'яти місяців поточного року на користь органів ГУ ДФС в області в усіх судових інстанціях вирішено 128 справ на суму 103,2 млн грн. Винесено остаточне судове рішення по 116 справах на загальну суму 55,1 млн грн.

До бюджету протягом січня-вересня 2014 року надійшло з усіх категорій судових справ 8,7 млн грн та списано податкового боргу в сумі 7,4 млн грн.

Нагадаємо, відповідно до Податкового кодексу України, платник має право оскаржити рішення податкової інспекції в адміністративному чи судовому порядку. Детальніше про порядок оскарження рішень контролюючих органів зазначено у статті 56 Податкового кодексу України.

Відділ комунікацій
Головного управління ДФС у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.