Подолати корупцію – в інтересах як бізнесу, так і держави

06 Гру 2014 / 12:13 | Переглядів: 1522

хабар

З метою протидії корупції та вжиття дієвих заходів, направлених на профілактику і попередження корупційних діянь, а також злочинів у сфері службової діяльності, працівниками відділу власної безпеки Головного управління ДФС у Тернопільській області протягом січня-листопада 2014 року проведено 57 перевірок правомірності дій працівників відомства під час виконання ними функцій держави. Після проведення перевірок, в порядку ст.214 КПК України, їх результати направлені до органів прокуратури для вирішення питання у відповідності вимог діючого законодавства. Двох осіб притягнуто до кримінальної відповідальності, сім працівників відомства притягнуто до дисциплінарної відповідальності. Винесено сім подань керівникам для вжиття заходів реагування.

Нагадуємо, що у разі протиправних дій з боку працівників ДФС, платники можуть звертатися на сервіс "Пульс" - пряму телефонну лінію за номером телефону 044-284-00-07. Громадяни мають змогу не лише подати звернення у телефонному режимі, але й отримати результат про вжиті заходи та проведену перевірку.

Відділ комунікацій
Головного управління ДФС у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.