А податок нараховували з порушеннями

30 Лип 2013 / 16:05 | Переглядів: 1632

Гроші

Питання правильності обчислення, повноти та своєчасності сплати податку на доходи фізичних осіб залишається під пильним оком фахівців Тернопільської об'єднаної ДПІ ГУ Міндоходів у Тернопільській області. З початку року фахівці управління оподаткування фізичних осіб провели 77 перевірок щодо правильності обчислення, своєчасності та повноти сплати даного платежу суб'єктами господарювання. В усіх випадках встановлено порушення.

За наслідками проведених перевірок додатково донараховано - 1,3 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб. З них: податку на доходи фізичних осіб - 543 тис. грн., застосовано фінансових санкцій - 596 тис. грн., донараховано пені - 179 тис. грн.). Основні помилки, допущені порушниками, - несвоєчасне та неповне нарахування, утримання та сплата до бюджету податку на доходи, що виплачується на користь платника податку.

Інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської об'єднаної ДПІ
ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.