Податківці оприлюднили свої доходи

29 Кві 2013 / 08:53 | Переглядів: 2481

Гроші

Відомості про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру начальника Тернопільської об'єднаної державної податкової інспекції Тернопільської області ДПС Якимчука Петра Миколайовича та членів його сім'ї

за 2012 рік

Відповідно до частини другої статті 12 Закону України “Про засади запобігання і протидії корупції” подаємо для опублікування відомості, зазначені у декларації про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру начальника Тернопільської об'єднаної державної податкової інспекції Тернопільської області ДПС Якимчука Петра Миколайовича та членів його сім'ї за 2012 рік:

Члени сім'і декларанта: дружина Якимчук О.М., донька Якимчук Н.П.

Відомості про доходи:

Загальна сума сукупного доходу Якимчука П.М., одержаного (нарахованого) з усіх джерел в Україні, склала 39421 грн., у тому числі:

- заробітна плата, інші виплати та винагороди, нараховані (виплачені) відповідно до умов трудового або цивільно-правового договору, - 36101 грн.;

- матеріальна допомога - 3320 грн.

Загальна сума сукупного доходу членів сім'ї склала 106030 грн., у тому числі:

- заробітна плата, інші виплати та винагороди, нараховані (виплачені) відповідно до умов трудового або цивільно-правового договору, - 13530 грн;

- інші види доходів - 92500 грн.

Відомості про нерухоме майно:

У власності, оренді чи на іншому праві користування членів сім'ї перебувають: земельна ділянка площею 1500 м кв. у с.Тетерівка Житомирської області та житловий будинок загальною площею 76 м кв. там же.

Відомості про транспортні засоби:

У власності Якимчука П.М. перебуває легковий автомобіль ВАЗ-2107 з об'ємом двигуна 1600 куб. см 1997 року випуску.

Відомості про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру заступника начальника Тернопільської об'єднаної державної податкової інспекції Тернопільської області ДПС Кравця Василя Тарасовича та членів його сім'ї за 2012 рік

Відповідно до частини другої статті 12 Закону України “Про засади запобігання і протидії корупції” подаємо для опублікування відомості, зазначені у декларації про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру, заступника начальника Тернопільської об'єднаної державної податкової інспекції Тернопільської області ДПС Кравця Василя Тарасовича та членів його сім'ї за 2012 рік:

Члени сім'і декларанта: дружина Кравець Н.О., донька Кравець Н.В.

Відомості про доходи:

Загальна сума сукупного доходу Кравця В.Т., одержаного (нарахованого) з усіх джерел в Україні, склала 43626 грн., у тому числі:

- заробітна плата, інші виплати та винагороди, нараховані (виплачені) відповідно до умов трудового або цивільно-правового договору - 42006 грн.;

- матеріальна допомога - 1620 грн.

Загальна сума сукупного доходу членів сім'ї склала 59657 грн., у тому числі:

- заробітна плата, інші виплати та винагороди, нараховані (виплачені) відповідно до умов трудового або цивільно-правового договору, - 48198 грн.;

- матеріальна допомога - 2743 грн.;

- інші види доходів - 8716 грн.

Відомості про нерухоме майно:

У власності, оренді чи на іншому праві користування Кравця В.Т. перебуває квартира у м.Тернополі загальною площею 18,2 м кв.

У власності, оренді чи на іншому праві користування членів сім'ї перебуває квартира у м.Тернополі загальною площею 36,4 м кв.

Відомості про фінансові зобов'язання:

На утримання майна декларантом витрачено 3448 грн.

Витрати на утримання майна членів сім'ї склали 1680 грн.

Відомості про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру першого заступника начальника Тернопільської об'єднаної державної податкової інспекції Тернопільської області ДПС Гудими Світлани Федорівни

та членів її сім'ї за 2012 рік

Відповідно до частини другої статті 12 Закону України “Про засади запобігання і протидії корупції” подаємо для опублікування відомості, зазначені у декларації про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру, першого заступника начальника Тернопільської об'єднаної державної податкової інспекції Тернопільської області ДПС Гудими Світлани Федорівни за 2012 рік:

Члени сім'і декларанта: донька Гудима Г.О.

Відомості про доходи:

Загальна сума сукупного доходу Гудими С.Ф., одержаного (нарахованого) з усіх джерел в Україні, склала 87393 грн., у тому числі:

- заробітна плата, інші виплати та винагороди, нараховані (виплачені) відповідно до умов трудового або цивільно-правового договору - 48948 грн.;

- матеріальна допомога - 3240 грн.;

- дарунки, призи, виграші - 33 грн.;

- інші види доходів - 35171 грн.

Відомості про нерухоме майно:

У власності, оренді чи на іншому праві користування Гудими С.Ф. перебувають дві квартири у м.Тернополі загальною площею 34,1м кв. та 63,4 м кв.

Відомості про фінансові зобов'язання:

На утримання майна декларантом витрачено 6945 грн., на погашення основної суми позики - 26267 грн. та процентів за позикою - 190 грн.

Відомості про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру заступника начальника Тернопільської об'єднаної державної податкової інспекції Тернопільської області ДПС Воробця Євгена Васильовича та членів його сім'ї за 2012 рік

Відповідно до частини другої статті 12 Закону України “Про засади запобігання і протидії корупції” подаємо для опублікування відомості, зазначені у декларації про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру, заступника начальника Тернопільської об'єднаної державної податкової інспекції Тернопільської області ДПС Воробця Євгена Васильовича та членів його сім'ї за 2012 рік:

Члени сім'і декларанта: дружина Воробець Г.Я., син Воробець В.Є.

Відомості про доходи:

Загальна сума сукупного доходу Воробця Є.В., одержаного (нарахованого) з усіх джерел в Україні, склала 284397 грн., у тому числі:

- заробітна плата, інші виплати та винагороди, нараховані (виплачені) відповідно до умов трудового або цивільно-правового договору - 66718 грн.;

- дивіденди, проценти - 186 грн.;

- матеріальна допомога - 3240 грн.;

- дарунки, призи, виграші - 211 грн.;

- дохід від відчуження рухомого та нерухомого майна - 146000 грн.;

- дохід від передачі в оренду (строкове володіння та/або користування) майна - 1772 грн.;

- інші види доходів - 66270 грн.

Загальна сума сукупного доходу членів сім'ї склала 52595 грн., у тому числі від провадження підприємницької та незалежної професійної діяльності - 52595 грн.

Відомості про нерухоме майно:

У власності, оренді чи на іншому праві користування Воробця Є.В. перебувають земельна ділянка площею 2400 м кв. у с.Сороцьке Теребовлянського району та дві квартири у м.Тернополі загальною площею 43,6 м кв. та 72,0 м кв., а також гараж - 20,0 м кв.

У власності, оренді чи на іншому праві користування членів сім'ї перебувають земельна ділянка площею 150 м кв. у с.Боричівка Теребовлянського району, житловий будинок загальною площею 74,7 м кв. там же, житловий будинок у с.Байківці Тернопільського району загальною площею 213,0 м кв., квартира у м.Тернополі загальною площею 86,13 м кв., гараж загальною площею 20,0 м кв., інше нерухоме майно загальною площею 104,0 м кв.

Відомості про фінансові зобов'язання:

На утримання майна декларантом витрачено 9610 грн. Витрати на утримання майна членів сім'ї склали 6750 грн.

Відомості про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру заступника начальника Тернопільської об'єднаної державної податкової інспекції Тернопільської області ДПС Поліщука Івана Васильовича та членів його сім'ї за 2012 рік

Відповідно до частини другої статті 12 Закону України “Про засади запобігання і протидії корупції” подаємо для опублікування відомості, зазначені у декларації про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру, заступника начальника Тернопільської об'єднаної державної податкової інспекції Тернопільської області ДПС Поліщука Івана Васильовича та членів його сім'ї за 2012 рік:

Члени сім'ї декларанта: дружина Поліщук Н.В., дочка Поліщук В.І.

Відомості про доходи:

Загальна сума сукупного доходу Поліщука І.В., одержаного (нарахованого) з усіх джерел в Україні, склала 98024 грн., у тому числі:

- заробітна плата, інші виплати та винагороди, нараховані (виплачені) відповідно до умов трудового або цивільно-правового договору - 53592 грн.;

- матеріальна допомога -1620 грн.;

- дохід від передачі в оренду (строкове володіння та/або користування) майна - 1600 грн.;

- інші види доходів - 40212 грн.

Загальна сума сукупного доходу членів сім'ї склала 334964 грн., у тому числі:

- заробітна плата, інші виплати та винагороди, нараховані (виплачені) відповідно до умов трудового або цивільно-правового договору - 15804 грн.;

- дохід від відчуження рухомого та нерухомого майна - 312000 грн.;

- інші види доходів - 8160 грн.

Відомості про нерухоме майно:

У власності, оренді чи на іншому праві користування Поліщука І.В. перебувають земельні ділянки площею 67,6 м.кв. у м. Ладижин та площею 1403,8 м кв. у с. П'ятківка Вінницької області, житловий будинок загальною площею 244 м кв. у м. Ладижин, садовий (дачний) будинок - 40,0 м кв.

У власності, оренді чи на іншому праві користування членів сім'ї перебуває квартира загальною площею 41 м кв. у м. Вінниця.

Відомості про транспортні засоби

У власності Поліщука І.В. перебуває легковий автомобіль ВАЗ-21099 з об'ємом двигуна 1500 куб. см, 2003 року випуску.

У власності членів сім'ї перебуває легковий автомобіль Міtsubishi ASХ -1600, 2010 року випуску.

Відомості про фінансові зобов'язання:

На утримання майна декларантом витрачено 29898 грн. На погашення основної суми позики (кредиту) - 34915 грн., на погашення суми процентів за позикою (кредитом) - 3813 грн.

Фінансові зобов'язання членів сім'ї Поліщука І.В. склали - 178922 грн. - на утримання майна та придбання нерухомості.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.