Подання декларацій перенесено на літо

20 Лют 2015 / 17:16 | Переглядів: 1964

Декларація

Змінами, внесеними до Податкового кодексу, установлено єдиний термін подання річної податкової декларації з податку на прибуток, у тому числі розрахунку щомісячних авансових внесків, за звітний (податковий) рік - до 1 червня року, наступного за звітним (податковим) роком. Однак, дане положення застосовується починаючи з подання декларації з цього податку за звітний 2015 рік.

Нагадуємо, що за звітний 2014 рік декларації з податку на прибуток слід подати протягом 60 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) року, платникам, у яких річний звітний період, тобто не пізніше 2 березня 2015 року.

Платники ж податку на прибуток, які подавали декларації з даного податку за І квартал, півріччя, 9 місяців 2014 року, річну податкову декларацію мали подати не пізніше 9 лютого.

Відділ комунікацій Тернопільської об'єднаної ДПІ
ГУ ДФС у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.