Платники акцизного податку перерахували до держбюджету 5, 6 мільйонів гривень

16 Гру 2014 / 17:34 | Переглядів: 2193

Петро Якимчук податкова

За підсумками 11 місяців 2014 року платниками, які перебувають на обліку у Тернопільській ОДПІ, сплачено до державної скарбниці 5 мільйонів 653 тисячі гривень акцизного податку. Таким чином, прогнозовані надходження з цього платежу виконані в повному обсязі.

"У місті Тернополі та Тернопільському районі платниками даного податку є три виробники пива: дві юридичних та одна фізична особа. Попит на пиво значною мірою залежить від сезону. Відтак, аналізуємо і прогнозуємо надходження з акцизного податку з врахування цього фактору", - зазначив начальник Тернопільської об'єднаної ДПІ Петро Якимчук.

Петро Миколайович також зауважив, що за умови дотримання вимог чинного законодавства виробниками пива та лише легальної реалізації, надходження акцизного податку і надалі стабільно наповнюватимуть бюджет країни.

Інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської об'єднаної ДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.