Підприємництво – запорука успішної економіки

10 Вер 2014 / 12:27 | Переглядів: 1669

підприємець

Вітання підприємців з нагоди свята - Дня підприємця, який відзначають у першу неділю вересня, відбулося у Тернопільській районній раді, де слова подяки за клопітку працю висловили голова районної ради Василь Дідух, голова Тернопільської райдержадміністрації Андрій Строєвус та очільник Тернопільської об'єднаної державної податкової інспекції Петро Якимчук.

Звертаючись з вітальним словом, Петро Миколайович відзначив важливість підприємницької діяльності в нашому регіоні, завдяки чому створюються нові робочі місця, наповнюється бюджет, зростає конкуренція на ринку товарів і послуг.

"Ваша праця посідає важливе місце в економічному житті країни та нашого краю. Ми дякуємо вам за те, що не тільки розпочали власну справу, а навіть в цей нелегкий час, ви, стали тими першими, які відгукнулись допомогти вашій державі, не просячи в замін нічого"- наголосив Петро Якимчук.

Районними головами було відзначено більше 20 кращих підприємців Тернопільського району, а начальник податкової інспекції за вагомий особистий внесок у розвиток підприємництва та економіки рідного краю, сумлінне виконання зобов'язань перед державою, належну сплату платежів до бюджету вручив відзнаки підприємцям- Галині Головецькій, Івану Чайківському, Богдану Маценьку, Юрію Березовському, Світлані Середі.

Інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської об'єднаної ДПІ
ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.