Оновлено документи для оформлення електронного ключа

05 Гру 2017 / 17:50 | Переглядів: 2774

Електронні ключі

У Тернопільській ОДПІ інформували, що внесено зміни до Регламенту Акредитованого центру сертифікації користувачів Інформаційно-довідкового департаменту ДФС та затверджено нові форми реєстраційних документів.

А саме, наказом Інформаційно-довідкового департаменту ДФС від 29.11.2017 №150 "Про затвердження форм реєстраційних документів для отримання послуг електронного цифрового підпису" затверджено наступні нові форми реєстраційних документів:

Договір про надання послуг електронного цифрового підпису;

Реєстраційна картка (для фізичної особи);

Реєстраційна картка (для юридичної особи);

Додаток до Реєстраційної картки;

Заява про зміну статусу посиленого сертифіката відкритого ключа;

Додаток до заяви про зміну статусу посиленого сертифіката відкритого ключа.

Нові форми реєстраційних документів для отримання послуг електронного цифрового підпису набувають чинності з 11 грудня 2017 року.

Форми реєстраційних документів попереднього зразка будуть прийматися віддаленими пунктами реєстрації користувачів АЦСК ІДД ДФС до 08 грудня 2017 року включно.

Переглянути Зміни №5 до Регламенту АЦСК ІДД ДФС можнатут". Завантажити актуальні форми реєстраційних документів для отримання послуг електронного цифрового підпису можна у розділі"Реєстрація користувачів".

Докладніші консультації - у Центрі обслуговування платників та за телефоном: 43-46-10, 23-53-61.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.