Оновлено державний реєстр

31 Жов 2014 / 14:14 | Переглядів: 1604

касовий апарат

Державна фіскальна служба України наказом від 14.10.2014 р. № 190 затвердила новий Державний реєстр реєстраторів розрахункових операцій. Усі електронні контрольно-касові апарати забезпечують передання контрольно-звітної інформації до органів ДФС. Також у документі перелічено електронні контрольно-касові апарати із вбудованим модемом, які передають контрольно-звітну інформацію до органів ДФС та формують контрольну стрічку в електронній формі.

Звертаємо увагу, що попередній наказ Міндоходів від 08.07.2014 № 398 "Про затвердження Державного реєстру реєстраторів розрахункових операцій" втратив чинність.

З повним переліком реєстраторів розрахункових операцій, які включені до Державного реєстру, можна ознайомитися за адресою: http://sfs.gov.ua/dovidniki--reestri--perelik/reestri/94957.html.

Інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської об'єднаної ДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.