Оцінювачі мають зголоситися до 16 жовтня

13 Жов 2014 / 11:21 | Переглядів: 1520

офіс меблі стіл

З метою наступного розрахунку орендної плати потрібно визначити ринкову вартість чотирьох об'єктів державної власності.

У Тернополі це частина нежитлового приміщення загальною площею 12,3 кв.м на першому поверсі адмінбудинку на вул. Н. Яремчука, 34, що перебуває на балансі міського відділу УМВС України в області.

У Чорткові (вул. С. Бандери, 46) - частина нежитлових приміщень складу загальною площею 110,2 кв.м першого поверху будівлі, що перебуває на балансі ТНЕУ.

У Збаражі (вул. Незалежності, 8) - частина гаражів виробничої бази монастиря Бернардинів, площею 94,78 кв.м, що перебуває на балансі НЗ “Замки Тернопілля” .

У Новосілці Підволочиського району (вул. Заводська, 40а) - одне антено-місце (частина покрівлі даху будівлі апаратного цеху під встановлення вежі висотою 12 м, загальною площею 32,2 кв.м, фасад будівлі загальною площею 13,8 кв.м) та площадка для встановлення контейнера загальною площею 13 кв.м, що перебувають на балансі ДП “Укрспирт” .

Конкурс з відбору суб'єктів оціночної діяльності, яких буде залучено до проведення незалежної оцінки державного майна, відбудеться у Регіональному відділенні ФДМУ по Тернопільській області 23 жовтня 2014 року о 15 годині.

Претенденти на участь у відборі мають подати пропозиції стосовно ціни й терміну виконання робіт (не більше 5 календарних днів), а також калькуляції витрат, пов'язаних із їх виконанням.

Конкурсна документація приймається до 16 жовтня включно за адресою: м. Тернопіль, вул. Танцорова, 11, каб. 604; подається у запечатаному конверті з описом підтверджувальних документів, що містяться у ньому. На конверті слід зробити відмітку "На конкурс з відбору суб'єктів оціночної діяльності". Телефон для довідок - 52-66-85. Детальніша інформація - у газеті "Відомості приватизації" № 40(837) за 8 жовтня 2014 року.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.