Обережніше із законодавством, можуть і скасувати

11 Лис 2014 / 12:50 | Переглядів: 1487

законопроект

У разі здійснення юридичними особами діяльності, що суперечить закону чи установчим документам, згідно з чинним законодавством, по відношенню до них, може бути застосовано примусове скасування державної реєстрації та ліквідації, при цьому їм доведеться оплатити як і борги, так і штрафні санкції.

Так, протягом січня - жовтня передано до розгляду 192 справи по платниках податку на прибуток, які не звітували упродовж чотирьох звітних податкових періодів поспіль, для проведення роботи щодо скасування державної реєстрації.

На щастя, більшість платників податку на прибуток підприємств Тернополя та Тернопільського району чемно дотримуються чинного законодавства, сплативши, протягом десяти місяців 2014 року, до бюджету 386, 3 млн. грн. А це на 32 мільйони гривень більше у порівнянні з минулим роком.

Інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської об'єднаної ДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.