Новий рік – найпопулярніше «офісне» свято

30 Гру 2015 / 08:19 | Переглядів: 1904

ялинка театральний майдан новий рік зима

Новий рік посідає перше місце серед усіх свят, які відзначають в українських офісах. Його святкують у 90% компаній. А кожному другому офісному співробітнику подобається відзначати Новий рік в колі колег. Такі дані опитування Міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна.

Новий рік є найбільш поширеним святом в українських офісах. У 9 із 10 компаній з цього приводу планують організувати урочистості. За популярністю це свято обійшло 8 березня, дні народження, день заснування компанії, День захисника Вітчизни і професійні свята. Крім цього, Новий рік — одне з найприємніших свят: кожен другий "білий комірець" заявив, що любить відзначати Новий рік разом із колегами.

А ось Різдво не настільки популярне серед "офісних" свят. Тільки у 8% компаній співробітники збираються, щоб відсвяткувати Різдво. І тільки 4% опитаних подобається відзначати це свято у товаристві колег.

Дані були отримані в результаті опитування, проведеного Дослідницьким центром Міжнародного кадрового порталу hh.ua в листопаді 2014 року. В опитування взяли участь 432 респонденти.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.