Нові ставки, нові податки

05 Кві 2015 / 08:14 | Переглядів: 1774

Нові ставки, нові податки

Скажіть, десь у січні, усі місцеві ради приймали рішення щодо ставок податків, які до них поступатимуть. У мене є житлова та нежитлова нерухомість на Хмельниччині і я хотів би дізнатись, які ставки прийняті. Як це можна зробити?

- Рішення органів місцевого самоврядування щодо встановлених місцевих податків та зборів на відповідній території платнику податку можна знайти на сайті ДФС України (www.sfs.gov.ua) в рубриці "Рішення місцевих рад". Також, Ви можете зайти на суб - сайт регіонального органу фіскальної служби, в даному випадку ГУ ДФС у Хмельницькій області, де також є аналогічна інформація.

Зрештою, якщо маєте можливість, зверніться до місцевої податкової інспекції або до відповідного органу місцевого самоврядування. Ця інформація є відкритою.

Відділ комунікацій Тернопільської об'єднаної ДПІ

ГУ ДФС у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.