Несвоєчасна сплата ліцензії

29 Лип 2014 / 12:48 | Переглядів: 1827

алкогоголь

Наше підприємство не встигло вчасно сплатити за ліцензію на роздрібну торгівлю алкоголем. Які наслідки нас чекають?

Ліцензія на роздрібну торгівлю видається на рік і оплачується щоквартально рівними частинами. Якщо черговий платіж за ліцензію не було своєчасно сплачено - дія ліцензії призупиняється до того часу, поки не буде сплачено заборгованість. Призупиненою така ліцензія вважається з того дня, коли ви одержали розпорядження про це від уповноваженого органу. Ну а поновлюється дія ліцензії з того дня, коли ви погасите свою заборгованість за черговим ліцензійним платежем. Але не думайте, що погашення заборгованості можна відтягувати скільки заманеться. Адже, якщо ви прострочили сплату чергового платежу за ліцензію більш ніж на 30 календарних днів з моменту її призупинення - уповноважений орган прийме рішення про анулювання вашої ліцензії.

Інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської об'єднаної ДПІ
ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.