Необхідно вкластись у 15 днів

21 Чер 2013 / 10:22 | Переглядів: 2325

Телефон

Майже 76 млн.грн. боргують до зведеного бюджету суб'єкти господарювання, що перебувають на обліку в Тернопільській об'єднаній ДПІ станом на 1 червня 2013 року. Понад 56 млн. грн. з цієї суми винні платники, щодо яких порушили проваджен­ня у справі про банкрутство, це складає 57,1% від загальної заборгованості.

За рахунок заходів, вжитих тернопільськими міндоходівцями по сплаті податкового боргу, протягом п'яти місяців цього року до зведеного бюджету поступило понад 17,7 млн. грн. податків та зборів грошовими коштами. З них до місцевого бюджету забезпечено понад 1,4 млн. грн. поступлень.

З метою прискорення завершення ліквідаційних процедур, активі­зації роботи по надходженню коштів до бюджетів фахівці інспекції постійно співпра­цюють з арбітражними керуючими. Відтак, надходження у 2013 році в рахунок погашення податкового боргу від підприємств, що перебувають у процедурах банкрутства, склали понад 200 тис. грн. Також вилучено готівки на суму 10,1 тис. грн. До боржників застосовано три умовних та один повний адміністративні арешти на майно та рахунки. Станом на початок червня описано майно винуватців у податкову заставу на суму 19,5 млн. грн. За рахунок реалізації заставного майна боржників до бюджету поступило 72 тис. грн. Крім того, до Тернопільського окружного адміністративного суду надіслано 16 звернень щодо надання дозволу на погашення боргу за рахунок заставленого майна.

За матеріалами відділу погашення податкового боргу Тернопільської об'єднаної ДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.