Настав час декларувати доходи

03 Січ 2018 / 17:10 | Переглядів: 2132

податкова декларація 2

З 1 січня 2018 року стартувала кампанія декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2017 року. Про це інформували у Тернопільській ОДПІ.

За вибором платника податків декларації подаються за місцем своєї податкової адреси особисто або уповноваженою на це особою; поштою або засобами електронного зв'язку.

Звертаємо увагу, що поштою документи потрібно надсилати з повідомленням про вручення та з описом про вкладення не пізніше, ніж за п'ять днів до закінчення граничного строку подання. Якщо ж декларація подається в електронній формі з дотриманням умови щодо реєстрації електронного підпису, то надсилати її потрібно не пізніше закінчення останньої години граничного строку подання.

Для комфортного звітування громадян протягом січня-квітня 2018 року у Центрі обслуговування платників Тернопільської ОДПІ проводяться безкоштовні тренінги і консультації, надається практична допомога в заповненні декларації.

Також нагадуємо, що з 1 січня 2018 року запроваджено нову форму декларації про майновий стан і доходи.

Детальніше про особливості деклараційної кампанії 2018 року можна дізнатися за посиланням - http://sfs.gov.ua/deklaruvannya-dohodiv-gromadyan-2018 та у Центрі обслуговування платників Тернопільської ОДПІ за адресою: вул. Білецька,1 чи за телефонами: 43-46-46, 43-46-10.

За матеріалами Тернопільської ОДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.