Найбільш активно зовнішньоекономічні операції проводились з країнами Європейського співтовариства

09 Вер 2014 / 08:24 | Переглядів: 1278

податкова будівля

Протягом серпня цього року Тернопільщина імпортувала товарів на суму 23,2 млн дол. США. Експорт області протягом аналогічного періоду становив 24,4 млн дол. США. Відповідно загальний товарообіг склав майже 48 млн дол США.

У географічному розрізі найбільш активно зовнішньоекономічні операції проводились з торговельними партнерами із 40 країн світу, зокрема з Польщею, Росією та Білорусією.

"Так, найбільше товарів в область надійшло з країн Європейського співтовариства, а саме з Польщі та Німеччини. Експорт товарів здебільшого здійснювався до країн Європейського співтовариства, найбільше до Польщі, та до країн-учасниць Співдружності Незалежних Держав, зокрема до Білорусії", - зазначив в.о. начальника Тернопільської митниці Міндоходів Володимир Марцинюк.

Інформаційно - комунікаційний відділ
Головного управління Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.