Надсилайте звітність через Електронний кабінет

23 Жов 2017 / 18:09 | Переглядів: 1818

Податкова електронкабінет платника податків

Платники податку на прибуток, з базовим звітним періодом квартал, можуть подавати Податкову декларацію з податку на прибуток підприємств, за формою, затвердженою наказом Міністерства фінансів України від 20.10.2015 № 897 у редакції наказу Міністерства фінансів України від 28.04.2017 № 467, через Електронний кабінет платника. Про це повідомили у відділі електронних сервісів та звітності Тернопільській ОДПІ.

Звертаємо увагу, що відповідно до вимог Податкового кодексу, платник податку на прибуток подає разом з Декларацією фінансову звітність, яка є неодмінною частиною Декларації.

Оскільки форма Декларації містить обов'язкові для заповнення позначки щодо наявності поданих до Декларації додатків - форм фінансової звітності, то Декларація подається після подання фінансової звітності й отримання квитанцій щодо її прийняття.

Граничний термін подання Податкової декларації з податку на прибуток підприємств за3квартал 2017 року - 09.11.2017.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.