Надходження зростають

12 Кві 2017 / 06:29 | Переглядів: 1173

гроші1

У Тернопільській об'єднаній державній податковій інспекції інформували, що впродовж січня-березня поточного року бюджет міста Тернополя отримав майже 216 млн грн податкових надходжень. А це майже на 59 мільйонів більше, як за такий же період минулого року.

Більша частина надходжень - це податок на доходи фізичних осіб, якого надійшло 130,5млн грн, ще 39 млн грн поступило єдиного податку, 19,5 млн грн - акцизу. Аземлекористувачі внесли до бюджету 21 млн грн плати за землю. Ще 3,6 млн грн податку нанерухоме майно сплатили власники житлової та нежитлової нерухомості, а за елітні авто бюджет отримав понад 320 тисяч гривень транспортного податку.

Також, в інспекції інформували, що залишилось менш як місяць, щоб задекларувати отримані у 2016 році доходи. Останній день подання декларацій про майновий стан і доходи - 3травня. Зпочатку деклараційної кампанії уже подано 1576 декларацій, з яких 563 - подано громадянами, які зобов'язані їх подати та 1013 декларацій - для отримання податкової знижки. Бюджетиотримають 3 млн 255 тис грн податку на доходи та військового збору. Натомість,громадянам, які мають намір використати своє право на податкову знижку, будеповернуто 1млн743 тис грн раніше сплаченого податку.

Отримати докладні консультації та практичну допомогу у заповненні декларацій можна уЦентрі обслуговування платників. Телефон для довідок 43-46-10.

Відділ організації роботи Тернопільської ОДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.