Надходження до бюджетів зростають

07 Сер 2013 / 14:51 | Переглядів: 1533

Гроші

Майже 317,8 млн.грн. податків і зборів надійшло до місцевих бюджетів Тернополя та Тернопільського району протягом січня-липня цього року. Про це повідомила перший заступник начальникам Тернопільської об'єднаної ДПІ ГУ Міндоходів у Тернопільській області Світлана Гудима. Вона зазначила, що порівняно з відповідним періодом минулого року надходження зросли майже на 27 млн. грн.

До казни обласного центру поступило майже 274,3 млн. грн., а це на 21,2 млн. грн. більше, ніж минулоріч. Територіальні громади Тернопільського району отримали 43,5 млн. грн. надходжень, що на 5,8 млн. грн. більше, ніж за аналогічний період 2012 року.

„Основне джерело наповнення місцевих скарбниць - податок на доходи фізичних осіб,” - констатувала Світлана Федорівна. - Цього платежу поступило 237,1 млн. грн., що на11,5 млн. грн. більше від минулорічних поступлень.” Така позитивна тенденція - результат вжитих заходів щодо детінізації економіки, втілення електронних сервісів для платників податків та створення позитивного клімату для ведення підприємницької діяльності.

Загалом з початку року до зведеного бюджету платники податків Тернополя та Тернопільського району сплатили 806,2 млн. грн., що на 202,4 млн. грн.. перевищує аналогічний минулорічний показник.

Інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської об'єднаної ДПІ
ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.