На засіданні виконавчого комітету розглянули зміни до бюджету Тернополя

02 Бер 2016 / 13:40 | Переглядів: 1514

бюджет 54 иренпм 6к зміни

2 березня відбулося засідання виконавчого комітету Тернопільської міської ради, на якому затверджено проект змін до бюджету міста на 2016 рік. Як розповідає міський голова Сергій Надал, у проекті змін передбачено розподіл вільних залишків коштів, які утворилися на початок року, а це понад 69 мільйонів гривень.

"На сферу освіти виділяється понад 17 мільйонів гривень, ще майже 25 мільйонів - на житлово-комунальне господарство, тобто на поточний та капітальний ремонт дворів, програму термомодернізації, ремонт площі Бандери, бульварів Просвіти та Петлюри. Також півмільйона гривень буде спрямовано на ремонт світлофорів, ще 5 мільйонів - на реконструкцію Набережної ставу, облаштування кладовища на вул. Бригадній, ремонт Дому печалі, - каже очільник Тернополя. - Передбачено 500 тисяч гривень на програму підтримки ОСББ та кошти на виготовлення необхідної документації для облаштування велодоріжок в місті".

Також із загальної суми виділено майже 9 мільйонів гривень на будівництво нової тролейбусної лінії на вул. Текстильна - Л. Курбаса, накапітальний ремонт п'ятьох тролейбусів, оновлення комп'ютерної техніки в бібліотеках міста, ремонт громадського туалету в парку Національного відродження та освітлення у цьому парку, капітальний ремонт стадіону у парку "Топільче" та ремонт БК "Пронятин".

"Для охорони здоров'я передбачено понад 5 мільйонів гривень, серед яких є кошти на заробітну плату медичному персоналу, придбання обладнання для пренатального центру лікарні №2 та дитячої стоматполіклініки, на ремонт під'їзних шляхів до лікарні №2 та до дитячої лікарні, а також на капітальний ремонт центральної дитячої поліклініки на вул. Федьковича, - додає Сергій Надал. - Ще 500 тисяч буде спрямованона інвентаризацію земель та два мільйони для будівництва пам'ятника Небесній сотні".

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.