На спрощеній системі працює 3 тисячі юридичних осіб Тернопільщини

24 Жов 2014 / 12:39 | Переглядів: 1503

податкова1

Станом на початок жовтня на спрощеній системі оподаткування перебувало 3000 суб'єктів господарювання - юридичних осіб Тернопільщини.

За словами начальника Головного управління ДФС у Тернопільській області Ігоря Комендата, з них на четвертій групі платників єдиного податку за ставкою податку у розмірі 3% перебувало 197 платників (6,6% від загальної кількості), у розмірі 5% - 2791 платник (93% від загальної кількості). На шостій групі за ставкою податку 7% працює 10 платників, за ставкою 5% - 2 платники.

Порівняно з початком 2014 року кількість платників єдиного податку - юридичних осіб збільшилась на 60 суб'єктів підприємницької діяльності.
Вказані платники за дев'ять місяців цього року сплатили до місцевих бюджетів 19,2 млн грн, що на 1,9 млн грн більше, ніж за відповідний період минулого року.

Відділ комунікацій
Головного управління ДФС у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.