На одне робоче місце претендує 11 студентів

03 Лис 2014 / 12:52 | Переглядів: 1989

студентська доба учасники

За даними дослідження, проведеного українським відділом Міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна, середня кількість претендентів на одну вакансію (hh.індекс) в Україні в 3 кварталі 2014 року складає 5,1, в Києві - 5,6.

В цілому по Україні найбільшим попитом серед роботодавців користуються спеціалісти зі страхування і робочі. На одне робоче місце претендує 0,7 і 0,9 пошукачів відповідно. Найбільша конкуренція спостерігається серед пошукачів без досвіду роботи, студентів - на одну вакансію 11,1 претендентів, спеціалістів у сфері фінансів - 9,5 і юристів - 9,4.

У Києві ситуація загалом схожа. Також високий попит на робочих - 0,5 резюме на одне робоче місце, і страхових агентів - 1,5. Найскладніше знайти роботу пошукачам, які прагнуть зайняти керівні позиції, - у сфері вищого менеджменту на одну вакансію претендує більше 12-ти пошукачів. Серед студентів цей показник складає 10,4, серед фінансистів - 10,3.

Дані були отримані в результаті аналізу бази даних вакансій і резюме Міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна в жовтні 2014 року.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.