На “Новий Світ” хочуть пустити тридверні автобуси

02 Жов 2015 / 15:57 | Переглядів: 2123

тридверні автобуси

В Тернополі на “Новий Світ” хочуть пустити тридверні автобуси. Про це розповів начальник управління транспорту, комунікацій та зв'язку Ігор Мединський.

- Любою ціною хочем пустити на “Новий світ” тридверні автобуси, які зараз курсують по маршруту №1а. І хочемо так скласти маршрут, щоб жителям було зручно їхати на роботу і назад, - розповідає Ігор Мединський. - Ми пробували тим автобусом маневрувати по “Новому світу”, проте поки ,на жаль, їздити там дуже складно, вписуватись в повороти і так далі.

Нагадаємо, що в рамках модернізації транспортної мережі планується, що автобуси, які зараз їздять маршрутом №1 та №1а, перестануть там курсувати. Їх замінять нові чеські тролейбуси, які пустять через “Дружбу”, “Ринок” та “Східний”.

Прокласти тролейбусну лінію на “Новий світ” також важко, оскільки занадто вузькі вулиці не дають можливості зробити проїзд і розвороттролейбусного транспорту.


Джерело

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.