Молодіжний центр праці працевлаштовує молодь

03 Лис 2014 / 09:53 | 1 коментар | Переглядів: 3882

безробіття

Молодіжний центр праці це державна установа, яка займається працевлаштуванням молоді. Якщо у вас зараз є або в майбутньому виникне потреба у працевлаштуванні, ви можете звернутися в цю установу, основними завданнями якої є:

- безпосередньо працевлаштування молоді, що включає в себе: пошук постійної роботи, а також зайнятість у позанавчальний час, допомога та консультування, зокрема профорієнтаційне; допомога у складанні резюме і підготовка до зустрічі з роботодавцем.

- Також основним із напрямів роботи є допомога у започаткуванні власного бізнесу. МЦП є організатором щорічного конкурсу бізнес-планів, проводить безкоштовні семінари та тренінги, де можна отримати навички складання бізнес-планів, навчитись ефективній самопрезентації перед роботодавцями.

Проводимо і ярмарку вакансій, де ви отримаєте можливість дізнатись про наявність вільних вакансій та можливість працевлаштуватись! протягом одного дня компанії матимуть можливість презентувати свої вакансії та безпосередньо поспілкуватись зі студентами старших курсів та молодими спеціалістами. Крім презентацій вільних робочих місць компанії представлятимуть власну діяльність, а молодь зможе пройти спеціальні тренінги, які допоможуть їм з пошуком роботи.

Контакти:
42-01-36, 098 71 11 921.
e-mail: centrpraci@gmail.com

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.