Місцеві бюджети обласного центру та Тернопільського району отримали понад 38,9 млн. грн. плати за землю

19 Лис 2013 / 18:09 | Переглядів: 1707

земля поле

Саме стільки платежу сплатили платники податків Тернополя та Тернопільського району протягом січня-жовтня 2013 року до місцевих бюджетів, що на 4,4 млн. грн. більше, порівняно з відповідним періодом минулого року.

Суб'єкти господарювання обласного центру поповнили скарбницю, сплативши трохи більше 34 млн. грн. даного платежу, що на 3,8 млн. грн. перевищує минулорічний показник. З них суб'єкти підприємницької діяльності - юридичні особи сплатили 28,3 млн. грн. (на 3 млн. грн. більше), а фіз-особи - 5,7 млн. грн. (на 720,4 тис. грн. більше).

Від платників податків Тернопільського району до бюджету надійшло 4,9 млн. грн. плати за землю, що на 599,2 тис. грн. більше, порівняно з минулим роком. Суб'єкти господарювання - юр-особи сплатили 3,3 млн. грн. „земельного” платежу, а підприємці та громадяни - 1,6 млн. грн., це відповідно на 481 тис. грн. та 118,2 тис. грн. більше, ніж торік.

Інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської об'єднаної ДПІ
ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.