Міні-ярмарок вакансій

21 Лис 2013 / 16:21 | Переглядів: 2700

вакансії ярмарка семінар зайнятість

В приміщенні Тернопільського міськрайонного центру зайнятості проходив міні-ярмарок вакансій, на якому відбулась презентація ТЗОВ "Агро Фекторі" (м. Одеса).

Представники ТЗОВ "Агро Фекторі" Юрій Сиромят та Олександр Шигаєв здійснили відеопрезентацію компанії, ознайомили усіх учасників заходу із напрямками діяльності, виробничими потужностями, ринком збуту продукції, а також із професійними та кваліфікаційним складом працівників. А начальник відділу продаж Валентин Балабаш, наголосив: "Оскільки одним із напрямків роботи даної компанії є реалізації комбікормів, постало питання про розширення ринків збуту в західному регіоні. І тому для налагодження співпраці із сільськогосподарськими підприємствами Тернопільської області, виникла потреба у вакансії менеджера з питань регіонального розвитку".

Учасники заходу активно приймали участь в обговоренні професійних вимог до кандидатів на дану посаду. Так Тетяна Демчук цікавилась графіком роботи та основними обов'язками. А Андрій Музика запитав: "Чи є можливість кар'єрного росту при працевлаштуванні в компанію та чи існує система заохочень для менеджерів?". Присутні отримали відповіді на всі запитання, представники ТЗОВ "Агро Фекторі" обмінялись контактами із зацікавленими особами та запропонували надіслати резюме на електронну пошту компанії.

У ярмарку взяли участь 20 осіб.

Начальник відділу довідково-інформаційної
роботи з населенням Галина Приступа

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.