Маєте право на податкову знижку?

16 Лют 2015 / 17:16 | Переглядів: 1621

податкова будівля

Громадяни України, які в 2014 році платили за своє навчання або навчання члена своєї сім'ї першого ступеня споріднення, мають право на податкову знижку.
Для отримання такої знижки необхідно до 31 грудня включно, тобто протягом всього 2015 року, подати до податкової інспекції за місцем проживання річну податкову декларацію про майновий стан і доходи, в якій зазначити суми отриманих у вигляді заробітної плати доходів та понесених на навчання витрат.

Принагідно зазначимо, що правом на податкову знижку на сьогоднішній день скористалися 237 мешканців Тернополя та району, а з бюджету їм повернуть понад 300 тис. грн. сплачених раніше сум податку.

Усім бажаючим повідомляємо, що фахівці Тернопільської об'єднаної ДПІ, з початку лютого, в Центрі обслуговування платників проводять тренінги та надання практичної допомоги щодо заповнення таких декларацій.

За детальнішою інформацією з цих та інших питань звертайтесь у Центр обслуговування платників за адресою: Білецька 1, або за телефонами: 43-46-10 та 15-07.

Відділ комунікацій Тернопільської об'єднаної ДПІ
ГУ ДФС у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.