Майже 8 млн гривень закладено на благоустрій тернопільських парків

04 Січ 2016 / 15:14 | Переглядів: 2884

парк Тараса Шевченка

У Тернополі в 2016 році продовжать роботи по благоустрою парків. Зокрема, на це у бюджеті міста закладено близько 8 мільйонів гривень.

Відомо, що упарку ім. Т.Шевченкав цьому році плануютьоблаштувати стежку "Здоров'я", оновити пішохідні зони навколо острівка "Чайка", провести роботи по освітленню парку.

На Старий Парк чекає реконструкція пагорбу Слави, капремонтпідпірної стінки від вул. Петрушевича. Окрім цього комунальники візьмуться за

ремонт пішохідних доріжок.

Зміни та ремонти чекають на парк "Національного відродження", "Топільче" та "Парк Здоров'я".

-У парку "Національного відродження" заплановано проведення капітального ремонту громадського туалету, оновлення атракціонної зони, реконструкція амфітеатру Співочого поля, влаштування велодоріжок, провести роботи по освітленню парку та реконструкцію пам`ятника "Жертвам Чорнобильської трагедії".У парку "Топільче" заплановано провести реконструкцію зоокутка, облаштувати декілька пішохідних зон, провести роботи по освітленню парку.У парку "Здоров'я" буде облаштована велодоріжка та зона для барбекю, - розповів міський голова Сергій Надал.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.