Майже 30 мільйонів – у бюджеті району

18 Бер 2017 / 03:35 | Переглядів: 2033

податкова Лариса Березюк

Про надходження податкових платежів до бюджету Тернопільського району інформувала заступник начальника Тернопільської ОДПІ Лариса Березюк. Вона зазначила, що впродовж січня - лютого цього року казна району (разом ізтериторіальними громадами) отримала 29,5 млн грн таких надходжень. А це, майже на11мільйонів більше, як за такий же період минулого року.

Більше половини надходжень - це податок на доходи фізичних осіб, якого надійшло 16,5млнгрн, ще 6,6 млн грн поступило єдиного податку, 2,9 млн грн - акцизного податку. Землекористувачі району внесли до бюджету 2,8 млн грн плати за землю.

Також, Лариса Березюк, інформувала, що Тернопільська ОДПІ запрошує жителів району до1 травня подати податкові декларації та сплатити податки з неоподаткованих у 2016 році доходів.

Консультації, тренінги та надання практичної допомоги у заповненні декларації можна отримати - у Центрі обслуговування платників за адресою: вул. Білецька, 1 та за телефоном: 43‑46-10, 43-46-46.

Відділ організації роботи Тернопільської ОДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.