Куди сплачувати податки?

19 Чер 2017 / 16:52 | Переглядів: 1423

податкова ДФС

Якщо платник податку має власні чи орендовані приміщення (будівлі) у різних регіонах, вяких працюють та отримують зарплату наймані працівники, то він зобов'язаний стати на облік як платник окремих видів податків та перерахувати податок на доходи фізичних осіб із доходів у вигляді заробітної плати до відповідного бюджету замісцезнаходженням (розташуванням) таких приміщень (неосновне місце обліку). Про це нагадали у Тернопільській ОДПІ.

Водночас, податковий агент, який здійснює нарахування (виплату) фізичній особі доходу увигляді орендної плати, сплачує (перераховує) податок на доходи фізосіб до відповідного бюджету за своїм місцезнаходженням. Військовий збір юрособа перераховує як за себе, так і за не уповноваженні відокремлені підрозділи до бюджету за своїм місцезнаходженням (реєстрації) на відповідні рахунки.

Докладні консультації - у Центрі обслуговування платників за адресою: вул. Білецька. 1 тазателефоном: 43-46-41.

Відділ організації роботи Тернопільської ОДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.