Кримські підприємці можуть припинити діяльність за місцем їх перебування

11 Гру 2014 / 12:59 | Переглядів: 1664

звернення

Мін'юст вніс зміни до наказу про проведення реєстраційних дій щодо підприємців, місцезнаходженням / місцем проживання яких є АР Крим та Севастополь.

Міністерство юстиції України наказом від 24.11.2014 р. №1971/5 внесло зміни до свого наказу від 23.07.2014 р. №1197/5 "Про проведення реєстраційних дій щодо юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців, місцезнаходженням / місцем проживання яких є Автономна Республіка Крим та місто Севастополь".

Змінами передбачено, що проведення реєстраційних дій щодо державної реєстрації припинення підприємницької діяльності фізичних осіб-підприємців, які переселилися з АРК та м. Севастополя, місцем проживання яких (за даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців) є АРК та м. Севастополь, за рішенням таких осіб здійснюється за місцем їх перебування, зареєстрованим відповідно до законодавства.

Інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської об'єднаної ДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.